Δήλωση Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια: «Από το περασμένο φθινόπωρο θέσαμε ένα διττό στόχο. Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό

Δήλωση Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια: «Από το περασμένο φθινόπωρο θέσαμε ένα διττό στόχο. Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό.  

Σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε σε όλες μας τις επαφές και συμφωνίες που υλοποιήσαμε με τους μεγάλους διεθνείς παίκτες της αγοράς. 

Όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές, ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, η αύξηση κατά 20% των ταξιδιωτικών εισπράξεων για τον Απριλίο του 2022 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που έχει γίνει μέχρι σήμερα.  

Η αύξηση κατά 100εκ. σχεδόν των ταξιδιωτικών εισπράξεων σε σχέση με το 2019 για τον Απρίλιο, είναι το επιπλέον μέρισμα του ελληνικού τουρισμού, που καταλήγουν σε κάθε ελληνική οικογένεια. 

Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν». 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ