Μπουτσικάκης: «Μια ξεχωριστή εκδήλωση, μια όμορφη και μοναδική κρητική εμπειρία»-Όμορφες και μοναδικές στιγμές στο «1ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά»

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και μοναδικές όμορφες στιγμές, στο «1ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά», το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία, το περασμένο Σάββατο (28/05) στο Νέο Φάληρο, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια». Μια εξαιρετική βραδιά για όλους όσους αγαπούν την Κρήτη, με τραγούδια, χορούς και εκλεκτά εδέσματα.

Το παρών έδωσε και ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης που δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της γιορτής: «Ένοιωσα πολύ ωραία ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους. Ένα πολύ όμορφο πανηγύρι, με έντονο το χρώμα της Κρήτης, με ακούσματα, με λύρα, με έθιμα που έφεραν το αγαπημένο νησί μας στον Πειραιά. Μια ξεχωριστή εκδήλωση, μια όμορφη και μοναδική κρητική εμπειρία».

Ο Μανούσος Μανούσακας Βλαντάς με τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη

Ο Βουλευτής στην Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Κρήτης, σμπλήρωσε: «Εκδηλώσεις σαν αυτές δίνουν δύναμη σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωσή τους αλλά και σε όλους εκείνους που τις παρακολουθούν από κοντά ως προσκεκλημένοι».

Το «1ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά», έγινε στην πλατεία, μπροστά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Φαλήρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τους Κρητικους και τους φίλους τους ξεσήκωσαν το συγκρότημα του Ανδρέα Γεωργιλάκη, ο Θοδωρής Ποθουλάκης και τα χορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε πριν από 142 χρόνια, το 1880.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ