ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ:Οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια

Αθήνα, 30 Μαΐου 2022

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ:Οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου περιόδευσε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος.

Συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και έγινε δέκτης των αγωνιών τους για το αυξημένο κόστος διαβίωσης και το κύμα ακρίβειας, που απομειώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

«Οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι πια ανυπόφορο» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι «καταγράφεται ράλι αυξήσεωνστις τιμές ενέργειας. Είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο ανατιμήσεων και πληθωρισμού. Το κόστος ζωής αυξάνει ραγδαία λόγω των υψηλών ενοικίων και των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε τις προτάσεις του Κινήματος για επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων ώστε να αποκτήσουμε μία οικονομία ανθεκτική και μία κοινωνία που μπορεί να αντέξει.

«Οι προτεραιότητες όμως της ΝΔ είναι εντελώς διαφορετικές. Επί της ουσίας κερδοσκοπούν οι λίγοι εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική του Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ.Μητσοτάκη είναι καταστροφική και στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας μία προοδευτική σοσιαλδημοκρατική δύναμη, που έχει πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των μεγάλων ζητημάτων της χώρας και βέβαια της αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι προτεραιότητά μας με λόγο ουσιαστικό, προοδευτικό και ρεαλιστικό να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ