Ο Πειραιάς υποδέχεται τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις  «Βεάκειο 2022»

Το Βεάκειο θέατρο άνοιξε τις πύλες του, για ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται  τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, με ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που αποτελούν έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας και τις έχει «αγκαλιάσει» ο κόσμος περιλαμβάνουν και εφέτος, μεταξύ άλλων,  συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, ξεχωριστές παραστάσεις αρχαίου δράματος, καθώς και εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Οι παραστάσεις στο Βεάκειο θέατρο ξεκίνησαν με σκοπό να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας βραδιές στην πόλη με πολιτισμό και ψυχαγωγία. 

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά και του λεκανοπεδίου, στον λόφο του Προφήτη Ηλία, το Βεάκειο θα φιλοξενήσει στη σκηνή του, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, σημαντικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου, παιδικές παραστάσεις, συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών, καθώς και μουσικοχορευτικές παραστάσεις παραδοσιακών και ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης μας. Ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας, καθώς είναι μια πόλη με μεγάλο πολιτιστικό απόθεμα, το οποίο επιθυμούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Ήρθε και πάλι η στιγμή να ανηφορίσουμε προς τον Προφήτη Ηλία, να κάτσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, να ακούσουμε αγαπημένες μελωδίες, να κλείσουμε τα μάτια και να σιγοτραγουδήσουμε τραγούδια αγαπημένα, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε να γεμίσουμε τα βράδια μας με εικόνες, γέλια και μουσικές.

Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στα πολιτιστικά δρώμενα  της Αττικής. Με περισσότερες από 60 συναυλίες και παραστάσεις,  σάς περιμένουμε στο ανανεωμένο θέατρό μας, με μια διαφορετική παραγωγή κάθε βράδυ, φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και της μουσικής. 

Οι πόρτες άνοιξαν,  τα φώτα έσβησαν, ελάτε σας περιμένουμε …».

Αναλυτικά το πρόγραμμα «Βεάκειο 2022» στο site του Ο.Π.Α.Ν., στον εξής σύνδεσμο: bit.ly/3aqPHD7

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ