Προβολή της Νάξου σε Γαλλία και Πολωνία

Νάξος, 30 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου, η επίσκεψη του δημοφιλούς Γάλλου ταξιδιωτικού blogger Quentin Lafon στη Νάξο. Ο κ Lafοn είναι έμπειρος μπλόγκερ και φωτογράφος, με προσωπική ιστοσελίδαhttps://ursofrench.fr/ , εντυπωσιακή διεθνή εμπειρία σε χώρες από όλο τον κόσμο και με δυναμική παρουσία στο Instagram. Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του, τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες του και την αισθητική των δημοσιεύσεων του. Η δράση συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο επιτυχημένος blogger προσεγγίζει αποτελεσματικά δεκάδες χιλιάδες Γάλλους ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα και προτίμηση σε αυθεντικές εμπειρίες, θαλάσσια σπορ, παραδοσιακά χωριά και γαστρονομία, ενώ έχει δώσει τα «διαπιστευτήρια» του για την προβολή της Ελλάδας, μέσα από προηγούμενες συνεργασίες με τη δραστήρια υπηρεσία του ΕΟΤ στη Γαλλία:

https://ursofrench.fr/category/destinations/europe/grece/.

Την ίδια περίοδο, η Νάξος πρoβάλλεται στην ταξιδιωτική αγορά της Πολωνίας μέσα από νέο πολυσέλιδο αφιέρωμα του National Geographic Traveler της Πολωνίας:

http://www.gnto.gov.gr/sites/default/files/files_article/NG_BOOKAZINE_02_22.pdf#overlay-context=el/Entypwsiako-afierwma-stin-Ellada-apo-to-National-Geographic-Traveler-Polwnias.

Η τοπική κουζίνα, η πλούσια ιστορία και μυθολογία, οι παραδοσιακοί οικισμοί και το ασύγκριτο φυσικό κάλλος «πρωταγωνιστούν» στο νέο εντυπωσιακό αφιέρωμα για Ελλάδα που δημοσίευσε το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό National Geographic Traveler για την Πολωνική έκδοση. Στο αφιέρωμα με κεντρικό τίτλο «25 τοποθεσίες στην Ελλάδα», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας του περιοδικού με την υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας, οι συντάκτες του περιοδικού παρουσιάζουν αναλυτικά ισάριθμες περιοχές της χώρας στα νησιά του Αιγαίου, τα Επτάνησα, την Βόρεια Ελλάδα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. 

«Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας και το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας για την άριστη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση τους με στόχο την προβολή της Νάξου. Είναι χαρά μας να διαχέεται το κάλεσμα το προορισμού σε καθιερωμένες αλλά και νέες αγορές ενδιαφέροντος», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ