Συνάντηση με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου και κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ

Συνάντηση με την ευρωβουλευτή Άννα Ασημακοπούλου και κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Συνάντηση με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης.

«Συνεργάστηκε με τον Δήμαρχο για μία σειρά θεμάτων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι τα Γιάννενα αποτελούν μία από τις έξι ελληνικές πόλεις που μετέχουν στο πρόγραμμα για την κλιματική ουδετερότητα. Η εναρκτήρια συνάντηση εργασίας θα γίνει σε δύο βδομάδες στις Βρυξέλλες. Παράλληλα από τη θέση μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενισχύουμε την μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας των Ιωαννίνων» τόνισε η κ. Ασημακοπούλου.

Ο Δήμαρχος είχε επίσης συνεργασία με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο την πόλη των Ιωαννίνων όσο και θέματα ενίσχυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τη συμβολή τους στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook