Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε διάλογος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσε το κύριο επίπεδο της συζήτησης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων για την συνάντηση με τον κ. Κουτσούμπα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Υποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο μου τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Κατά την διάρκεια την συνάντησής μας συζητήσαμε για τις τρέχουσες εξελίξεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Στερεοελλαδίτης Δημήτρης Κουτσούμπας συνδέεται με την Λιβαδειά με οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς, αποτελώντας πάντα έναν σημαντικό σύμμαχο για την πόλη μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στους διαρκείς αγώνες του.

Ελπίζω να ξανά ανταμώσουμε σύντομα».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ