Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε Τελετή Ορκωμοσίας νέων Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε Τελετή Ορκωμοσίας νέων Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου

Σε ιδιαίτερα θερμή και συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 22 Μαΐου 2022, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, η Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών από τα Τμήματα Αθήνας και Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, του Γενικού Γραμματέα κ. Γεώργιου Σκούμα και πλήθους εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσία της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο κατάμεστο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, 160 νέοι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες έδωσαν όρκο πίστης στο ανθρωπιστικό και ερυθροσταυρικό ιδεώδες και δεσμευτήκαν να υπηρετούν και να προασπίζονται τις υπέρτατες αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαίτερα απαιτητική, μακροχρόνια, εκπαίδευσή τους και είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου παραστεί ανάγκη. Παράλληλα, απονεμήθηκαν πτυχία και προαγωγές σε εθελοντές του Ε.Ε.Σ, ως ελάχιστη ανταμοιβή τους για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο του Οργανισμού όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας πάντα σαν πυξίδα την διευρυμένη προσφορά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. εδώ:

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και από Οργανισμούς, Φορείς και Αθλητικά Σωματεία που συνεργάζεται στενά ο Τομέας Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook