Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Στ. Καλαφάτη με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης Ζ. Ιωακείμοβιτς

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συναντήθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με τον νέο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ζήση Ιωακείμοβιτς.

«Ευχήθηκα στον κ. Ιωακείμοβιτς καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης σε μια απαιτητική περίοδο, όμως, είμαι σίγουρος ότι η πορεία του και στη νέα αυτή θέση θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη», τόνισε ο κ. Καλαφάτης μετά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιωακείμοβιτς επισήμανε ότι ξεκίνησε τον κύκλο τον επαφών του από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κι ευχαρίστησε τον κ. Καλαφάτη για τα καλά του λόγια.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook