Στην εκδήλωση του νέου Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα George Tsunis με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης : «Προσδοκούμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία με το νέο Πρέσβη στη βάση της Ελληνοαμερικανικής φιλίας η οποία έχει θεμελιωθεί σε δυνατές βάσεις»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση του νέου Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα George Tsunis με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην οικεία του Πρέσβη, κατόπιν της υποβολής των διαπιστευτηρίων του στην Α.Ε. ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Πατούλης τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία.

Σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Με το νέο Πρέσβη κ.GeorgeTsunis, ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς με τη χώρα μας λόγω της Ελληνικής καταγωγής του, προσδοκούμε σε μία εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία.

Στόχος μας στην Περιφέρεια είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής μας αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων μας με την Ελληνική Ομογένεια τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο. Η Ελληνοαμερικανική φιλία έχει θεμελιωθεί σε δυνατές βάσεις και είμαι βέβαιος ότι με την έλευση του κ. Tsunis στη χώρα μας, αυτοί οι δεσμοί θα γίνουν ισχυρότεροι».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ