ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΟ

Χάλκη-Τήλος, 7.5.2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Χάλκη, αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες τoυ Επιτηρητικού Φυλακίου, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου και συνομίλησε με τους νησιώτες στο λιμάνι.

Αμέσως μετά, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στην Τήλο, όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Κυκλικής Καινοτομίας, συναντήθηκε με τους κατοίκους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την επίσκεψή μου στη Χάλκη και την Τήλο είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους ακρίτες των νησιών μας, να δω από κοντά τις προοπτικές και το όραμά τους για ένα πιο αισιόδοξο και βιώσιμο μέλλον και να τους διαβεβαιώσω ότι η Πολιτεία είναι κοντά τους.

Η σταθερή και δημιουργική παρουσία τους εδώ, σε αυτή τη γεμάτη από την ελληνική ψυχή γωνιά του Αιγαίου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αποτελεί παράδειγμα πατριωτισμού και μήνυμα εθνικής αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας».

Το απόγευμα η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στη Σύμη, όπου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 77ης επετείου της 8ης Μαΐου 1945 θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης Σύμης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ