Επίσκεψη της Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα Ιωάννινα (ΓΝ Χατζηκώστα και ΠΓΝΙ) και στο ΓΝ Αιγίου

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε στα Ιωάννινα το ΓΝ Χατζηκώστα και το Πανεπιστημιακό ΓΝΙ κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στα νοσοκομεία της Ηπείρου και της Δυτ. Ελλάδας, η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα Την κα Γκάγκα συνόδευαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ι. Καρβέλης, η διεθνής πραγματογνώμων του ΟΔΙΠΥ Α. Φανού και οι βουλευτές Ιωαννίνων Μ. Κεφάλα και Στ. Καλογιάννης. Στο ΓΝ Χατζηκώστα την  Αν. Υπουργό υποδέχθηκε ο Διοικητής Σπ. Δερδεμέζης και στο ΠΓΝΙ ο Διοικητής Ν. Κατσακιώρης. Η κα Γκάγκα επισκέφθηκε τα ΤΕΠ, τις κλινικές και τις μονάδες Covid και συναντήθηκε τους διευθυντές ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, με τους διευθυντές των κλινικών καθώς και εκπροσώπους όλων των υπηρεσιών και των εργαζομένων. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία των δύο νοσοκομείων,  την ασφαλή και αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών υγείας καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. 

Η κα Γκάγκα συνομίλησε με όλο το προσωπικό, απάντησε σε ερωτήματα και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους. 

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο ΓΝ Αιγίου. Την Αν. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής Αθ. Γεωργάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Χ. Μπονάνος. Η κα Γκάγκα επισκέφθηκε τα διάφορα τμήματα, τον καινούργιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει αξονικό τομογράφο, μαστογράφο, σύγχρονο τρισδιάστατο Doppler καρδιάς και ενδοσκοπικό πύργο και συζήτησε την αναβάθμιση των ΤΕΠ.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ