Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι δημιουργήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Γαζίου ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Μενέλαος Μποκέας: «Ζωντανεύουμε τις σχολικές αυλές για να αλλάξουμε επιτέλους την καθημερινότητα των μαθητών μας»

Χρώμα στην καθημερινότητα των μαθητών του Γυμνασίου Γαζίου θα δίνει πλέον ένα πανέμορφο γκράφιτι στο γήπεδο μπάσκετ.

«Χρώμα και φως! Τα παιδιά δίνουν ζωή στο σχολείο και εμείς δίνουμε χρώμα και φως στα παιδιά. Ζωντανεύουμε τις σχολικές αυλές για να αλλάξουμε επιτέλους την καθημερινότητα των μαθητών μας. Πρώτα δείγματα με το νέο γήπεδο στο Γυμνάσιο Γαζίου. Κι ήδη είμαστε ενθουσιασμένοι με τα χαμόγελά τους! Περιμένουν να το δουν στο πρώτο κουδούνι! Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί να γίνει πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με αφορμή το εντυπωσιακό γκράφιτι που δημιουργήθηκε στο Γυμνάσιο Γαζίου.

Το γκράφιτι δημιουργήθηκε στη διάρκεια των διακοπών των μαθητών. Έγινε επίσης συντήρηση στο τερέν του γηπέδου ενώ έγιναν νέες διαγραμμίσεις και στα γήπεδα ποδοσφαίρου και βόλεϊ στην αυλή του Γυμνασίου Γαζίου.

Το συντονισμό της δράσης είχε η αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ανδρέας Παντερής.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ