Ρεκόρ Εγγραφών στο 5o ”Olympic Day Run” Greece

Το δέλεαρ μεγάλο… Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές, ενεργοί πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας θα βρεθούν στην ίδια γραμμή εκκίνησης!

Όρισαν ραντεβού στις 29 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, για το 5ο «Olympic Day Run Greece»:Τον απόλυτο Ολυμπιακό αγώνα δρόμου!

Η είδηση προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των συμμετεχόντων. Οι εγγραφές, που ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ξεχωριστή είναι η αίσθηση των δρομέων να συνυπάρχουν σε έναν αγώνα, που έχει μοναδικό γνώμονα την προώθηση και διάδοση της Ολυμπιακής Ιδέας. Όλοι μαζί γιορτάζουν με τον ιδανικότερο τρόπο την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα, που καθιέρωσε και … τρέχει σε περισσότερες από 200 χώρες η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι ελεύθεροι αθλούμενοι μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι ”φτιαγμένα” για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή!

Ισχύουν φυσικά και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση.

”Και εσύ μπορείς…”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Ζήσε από κοντά την Ολυμπιακή εμπειρία!

Ισχύει Early bird εγγραφών, μέχρι τις 20 Απριλίου.

ΠερισσότερεςΠληροφορίες:

http://olympicdayrun.gr/και olympicmuseumthessaloniki.org

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ