Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα collection “JUICY COUTURE F/W 22” για την 30η Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο


Οι καλεσμένοι της Juicy Couture, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των media και η ελίτ του αθηναΪκου fashion crowd βρέθηκαν από νωρίς στο εντυπωσιακό catwalk του επιβλητικού περιστύλιου του Ζαππείου Μεγάρου, στα πλαίσια της 30ης Athens Xclusive Designers Week και είδαν από κοντά τη νέα συλλογή F/W ’22, που παρουσίασε η εντυπωσιακή  Ελένη Τσολάκη! Celebrities από όλο τον κοσμο έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές, φορώντας ρούχα του αγαπημένου glamorous brand, ενώ πολλές είναι και οι Ελληνίδες σταρ που εμπιστεύονται τη διάσημη μάρκα για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.


H “TOP Trends AE” με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των mega brands  “Juicy Couture”, “Franklin Marshall”, “Skechers” , “MCS”,  “Russel Athletic”, “Spalding” κ.α. παρουσίασε σε ένα φαντασμαγορικό fashion show για την  “Juicy Couture”  τις συλλογές Βlack Label, White Label, Lounge, Sport και Footwear & Αccessories για τη season F/W ’22. Ένα lifestyle brand με glamorous, τολμηρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα για τους όσους επιλέγουν να είναι στη μόδα, μεταφέροντας το στυλ και τον τρόπο ζωής του Los Angeles στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Αγκαλιάζοντας την κληρονομιά της στο Los Angeles, η Juicy Couture ανακαλύπτει τις τάσεις κάθε μέρα και προσφέρει ένα στοιχείο έκπληξης σε όλα τα σχέδιά της. Η Juicy Couture συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος και με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, έχει εντάξει στις συλλογές της ανακυκλωμένα υφάσματα. Το παγκόσμιο φαινόμενο αναγνωρίζεται ως casual luxury brand , προσφέροντας ρούχα για γυναίκες και νεαρά κορίτσια.  

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ