Η Ηρώ Σαΐα παρουσιάζει το “Εαρινό Πάθος” την Παρασκευή 15 Απριλίου στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-Μια μουσική εισαγωγή στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Θείο Πάθος

“Εαρινό Πάθος”

Με την  Ηρώ Σαΐα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Μια μουσική εισαγωγή στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Θείο Πάθος

Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Πολίτικη λύρα: Χρυσάνθη Γκίκα

Ύμνοι, Εγκώμια, Ποιήματα και Τραγούδια.

Δύο μέρες πριν ξεκινήσει το Θείο Πάθος και ενώ η άνοιξη «οργιάζει», η αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  θα πλημμυρίσει από κατάνυξη και μυσταγωγία. Για μια μόνο βραδιά η Ηρώ Σαΐα «παντρεύει» τον πόνο του θείου πάθους με τη γιορτή της φύσης και της άνοιξης και μας προσφέρει μια παράσταση «βάλσαμο» που μας προτρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας.

Συμβολισμοί, ανυπέρβλητη δραματικότητα, λυρισμός, ελπίδα. Όπως ξαναζωντανεύει η φύση την Άνοιξη, έτσι ανασταίνονται ο Λάζαρος, ο Χριστός.

Η Ηρώ Σαΐα μαζί με δυο υπέροχους σολίστες, θα ερμηνεύσει ‘Υμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ύμνους προς τη ζωή και την αλληλεγγύη, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την Παράδοση, αλλά και Μεγάλων Ελλήνων Συνθετών  με θέμα τα Θεία και τα ανθρώπινα Πάθη.

Ταυτότητα παράστασης

Τίτλος: “Εαρινό Πάθος”

Ερμηνεία:  Ηρώ Σαΐα

Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Πολίτικη λύρα: Χρυσάνθη Γκίκα

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Διεύθυνση: Πλ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Ημερομηνία: Τετάρτη 15 Απριλίου 2022

Ώρα Έναρξης: 20.30

Τιμή εισιτηρίων: από 12€

Προπώληση εισιτηρίων:

www.ticketservices.gr, 2107234567

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Αθήνα

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ