ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ-Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διοικητή της Ταξιαρχίας-Σύσκεψη με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για τους καθαρισμούς ιδιωτικών εκτάσεων

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διοικητή της Ταξιαρχίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον ταξίαρχο-διοικητής της 8ης Ταξιαρχίας Γεώργιο Παππά είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν διάφορα θέματα και να τονιστεί η διάθεση για συνεχή συνεργασία.

Σύσκεψη με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για τους καθαρισμούς ιδιωτικών εκτάσεων

Σύσκεψη με τους προέδρους των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε στην ισόγεια αίθουσα του δημάρχου με σκοπό τον συντονισμό για τον καθαρισμό ιδιωτικών εκτάσεων ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας ενώ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ανέλυσε τις νέες διατάξεις για τις ιδιωτικές εκτάσεις.

Ο καθαρισμός των οικοπέδων αλλά και των αγροτεμαχίων αποτελεί ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την συνεργασία των ιδιωτών.

Αυτό επισημάνθηκε στην συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων όπου ζητήθηκε η συνδρομή τους για την καλύτερη ενημέρωση όλων.

Ο καθαρισμός των ιδιωτικών εκτάσεων θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του Απριλίου.

Παράλληλα θα γίνει έλεγχος στους κρουνούς που είναι τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία ώστε να διαπιστωθεί αν βρίσκονται σε λειτουργία και όπου υπάρχουν προβλήματα θα γίνεται άμεση παρέμβαση από την ΔΕΥΑΙ.

Οι συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με σκοπό τον συντονισμό όλων για την πρόληψη πυρκαγιών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ