Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε στο γραφείο της τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας Αστέρη Πελτέκη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Ο Αστέρης Πελτέκης ενημέρωσε την Υπουργό και τον Υφυπουργό για τον προγραμματισμό που σχεδιάζει, καθώς και για το όραμά του για το ΚΘΒΕ, σύμφωνα με την πρόταση που υπέβαλε.

Ο Αστέρης Πελτέκης, ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρολόγος, ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, μετά από πρόταση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, η οποία συγκροτήθηκε έπειτα από τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης. Η θητεία του είναι τριετής.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ διαβεβαίωσε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ