Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει το έργο των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τους Γραμματέα της ΚΟ Ευαγγελία Λιακούλη, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλευτή Βοιωτίας Γ. Μουλκιώτη και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής  Αθ. Γλαβίνα, συναντήθηκε στη Βουλή με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ), κ.κ. Δημήτρη Κνη, Ευάγγελο Γεραντώνη, Χριστίνα Ζεϊμπεκίδου και Κωνσταντίνα Χαμπίπη.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και τις άμεσες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ομαλή ένταξη των δομών στην επόμενη προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν για τα θέματα που αφορούν τους πλέον των 2.500 εργαζομένων καθώς και για τον ρόλο και την συμβολή των Κοινωνικών Δομών στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της ακραίας φτώχειας μέσω της εξυπηρέτησης περίπου 350.000 ευάλωτων πολιτών.

Επιπλέον, επεσήμαναν την αναγκαιότητα λήψης άμεσων δράσεων ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των δομών με το υφιστάμενο προσωπικό και η ένταξη στο επόμενο προγραμματικό πλαίσιο χωρίς κανένα χρηματοδοτικό κενό. 

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής, διαβεβαίωσαν για την στήριξη της παράταξης στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, με άμεσες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, ώστε τα αρμόδια υπουργεία να λάβουν πολιτικές πρωτοβουλίες και να αναλάβουν την ευθύνη για τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ