ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από το 18ο ΓΕΛ ξεκίνησε η δράση ”Δώσε χρώμα στο σχολείο σου

Από το 18ο ΓΕΛ ξεκίνησε η δράση «Δώσε χρώμα στο σχολείο σου»
Η δράση «Δώσε χρώμα στο σχολείο σου», την οποία είχε προαγγείλει η Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου, ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο (12/03) με ένα mural, που φιλοτέχνησε στο 18ο ΓΕΛ μια παρέα φίλων, η τάξη του ’74. Η τάξη αυτή ήταν η πρώτη που φοίτησε σε αυτό το κτίριο, όταν το τότε 1ο (εξατάξιο) Γυμνάσιο Τούμπας απέκτησε δική του στέγη επί της οδού Παπάφη 130.
Με επικεφαλής τον απόφοιτο του ’74 Γιάννη Κανίογλου, έναν άνθρωπο αφιερωμένο στην εθελοντική φιλοτέχνηση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, οι άνθρωποι αυτοί -φίλοι παντοτινοί- αποφάσισαν να κάνουν ένα reunion και να δώσουν χρώμα στο σχολείο τους με μια τοιχογραφία με συμβολικό θέμα, αυτό της αθλητικής φιλίας.  
Με τη δράση «Δώσε χρώμα στο σχολείο σου», όπως εξήγησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, καλλιτέχνες της πόλης με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλούνται να βάλουν τη δική τους πινελιά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ