Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Με ελληνικής καταγωγής εκπροσώπους κοινοβουλίων του εξωτερικού -από τις ΗΠΑ μέχρι τον Καναδά κι από την Αυστραλία μέχρι την Κένυα- συναντήθηκε σήμερα (14/03) το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. 
Πρόκειται για τα μέλη αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της αυριανής κοινής συνεδρίασής τους με την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, η οποία και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Την ικανοποίησή του που η Θεσσαλονίκη βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο μιας πολύ σημαντικής διοργάνωσης εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στο αναπτυξιακό πλάνο της πόλης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ελληνικής καταγωγής αιρετοί θα προωθήσουν τα ζητήματα που αφορούν τον ελληνισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


«Η Θεσσαλονίκη είναι η καρδιά της Ελλάδας», είπε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Ραπτάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠαΔΕΕ, μιλώντας για τον κομβικό ρόλο της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής γεωπολιτικά, ιστορικά, οικονομικά αλλά και στον τομέα των επενδύσεων και του εμπορίου.
Στη σημασία της αυριανής κοινής συνεδρίασης με το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με θέμα τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής Σάββας Αναστασιάδης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης και προσωπικά προς τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα για την υποστήριξη που παρέχουν στη διοργάνωση και στην προσπάθεια.
Στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με αντιπροσωπεία της ΠαΔΕΕ παρευρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης και η Αντιδήμαρχος Διαδημοτικής Συνεργασίας και Αποδήμου Ελληνισμού Στεφανία Τανιμανίδου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ