Η ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ “NOTES LIVE” ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!

Το πιο πετυχημένο σχήμα της χρονιάς σε Κύπρο και Ελλάδα επέστρεψε! Το αγαπημένο δίδυμο των Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνου Χριστοφόρου μετά από έξι μήνες επιτυχίας συνεχίζει τις ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές στην Κύπρο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων! Οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους. Στον απόηχο του θριάμβου της προηγούμενης χρονιάς, ο ενθουσιασμός των Κυπρίων, ο ατελείωτος λουλουδοπόλεμος και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για το απόλυτο σχήμα και αυτής της σεζόν!
Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο “NOTES LIVE” τα Σάββατα 26 Φεβρουαρίου, 5-6 και 12 Μαρτίου. Μαζί τους οι Μαρία Θεοδότου, Χριστίνα Κυριάκου και ο Doody Στέφανος Χριστοφόρου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ