ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Κλιμάκιο της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτελούμενο από το Βουλευτή Χαλκιδικής και Υπεύθυνο του Τομέα Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Απ. Πάνα και το Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνο του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Αρβανιτίδη προχώρησε σε σειρά συναντήσεων στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή τους σχετικά με το φλέγον ζήτημα της πορείας της μεταλλευτική δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο των Βουλευτών πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός με στελέχη της εταιρίας, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία του επενδυτικού σχεδίου, ενώ παράλληλα έθεσαν περιβαλλοντολογικά και εργασιακά ζητήματα, τα οποία απασχολούν την τοπική κοινωνία, ζητώντας συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα για την πορεία του έργου και την υλοποίηση της σύμβασης, που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων των Μεταλλείων Χαλκιδικής, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα με κύριο αίτημα τη διατήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Τέλος στο Πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού με τη παρουσία του Δήμαρχου Αριστοτέλη και των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, όπως επίσης και του Τοπικού Συμβούλιου της Ιερισσού, πραγματοποιήθηκε μια ολοκληρωμένη συζήτηση γύρω από το θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας με σκοπό να ακουστούν και να καταγραφούν όλες οι απόψεις επί του θέματος.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ