Ανδρέας Ευθυμίου: Άμεση ανάγκη για δομή διενέργειας rapid test στον Ταύρο και διεύρυνσης του ωραρίου της μονάδας στο Μοσχάτο

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα και στον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ., Θεοκλή Ζαούτη, σχετικά με την άμεση ανάγκη διενέργειας rapid test στην περιοχή του Ταύρου και διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας της μονάδας στο Μοσχάτο. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στα Προεδρεία της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Π.Ε.Δ.Α.

Στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου αναφέρει ότι στην περιοχή του Ταύρου δεν λειτουργεί μονάδα διενέργειας δωρεάν rapid test, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη, λόγω έκτασης και πληθυσμού, για δωρεάν υγειονομικές υπηρεσίες. Μάλιστα, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι σε θέση να εξασφαλίσει κατάλληλο χώρο, σε κεντρικό σημείο, για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων για δωρεάν rapid test.

Στο δεύτερο σημείο της επιστολής του, ο Ανδρέας Ευθυμίου επισημαίνει ότι παρά την ύπαρξη σημείου για δωρεάν τεστ στον ΕΟΠΥΥ Μοσχάτου, το ωράριο λειτουργίας της μονάδας που λήγει στις 15:00 είναι απαραίτητο να διευρυνθεί, προκειμένου να εξυπηρετούνται εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και μαθητές.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, ζήτησε την ικανοποίηση των δύο εύλογων αιτημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες αυτής της περιόδου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ