Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο και μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Θανάση  Βίχλα, τον Αντιπρόεδρο κ.  Βαγγέλη Ξυδέα και μέλη του Συλλόγου.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από μια σειρά ζητημάτων, που αφορούν  σε θέματα προσβασιμότητας των παραπληγικών, καθώς  και σε ενέργειες για τη βελτίωση  της καθημερινότητάς τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο συνοδός και εθελοντής του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Ευθυβουλίδης, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο «Άτλας» του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Θανάσης Μελεούνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Υποδέχθηκα σήμερα με χαρά τον Πρόεδρο Θανάση  Βίχλα, τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Ξυδέα και μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, με τους οποίους είχα μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που απασχολούν αυτόν τον σημαντικό και δραστήριο Σύλλογο. Αναφερθήκαμε σε μια σειρά ζητημάτων, όπως είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας των παραπληγικών, σε θέματα που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη, καθώς και σε πρωτοβουλίες που από κοινού θα αναπτύξουμε, όπως είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. Επιθυμία μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ήδη καλή συνεργασία μας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ