Συνεργασία του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την Επιτροπή Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

Μια πολύ δυνατή συνεργασία για τον Ε.Ο.ΚΑ.Ν. οδεύει ολοταχώς προς την υλοποίηση της!

Ο Οργανισμός, μέσω του Διοικητή Δρ Γρηγόρη Λέων, έχει στείλει από την πρώτη μέρα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι θέλει τους πρωταγωνιστές των σπορ, συμμάχους στην κοινή προσπάθεια όλων για ένα καθαρό αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση με δύο σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και ειδικά της υδατοσφαίρισης, τη Βούλα Κοζομπόλη και την Εύη Μωραϊτίδου, οι οποίες έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και έχουν σηκώσει ψηλά τη σημαία της χώρας, είχε ξεχωριστή σημασία. Τόσο σε ουσιαστικό επίπεδο, όσο και σε σημειολογικό.

Ο Δρ Λέων, υποδέχθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, την Εύη Μωραϊτίδου με την ιδιότητα της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και τη Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

Ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. αναφέρθηκε στις δράσεις του Οργανισμού, αλλά και στα άμεσα μελλοντικά σχέδια κυρίως στον εκπαιδευτικό τομέα, ενώ ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελούν ο Σ.Ε.Ο., η Ε.Σ.Ο.Α. (Hellenic Olympians), αλλά και η Επιτροπή Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

Το πιο σημαντικό ωστόσο σημείο της συνάντησης, ήταν η συμφωνία όλων των φορέων για συνεργασία στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει εκπονήσει ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν. και τα οποία θα λάβουν χώρα μέσα στο 2022.

Χάρη σ’ αυτή τη συνεργασία, στις ενημερώσεις αλλά και στις δράσεις του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. για την ευαισθητοποίηση των νεαρών αθλητών όλων των σπορ, αγοριών και κοριτσιών που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον σκληρό στίβο του πρωταθλητισμού, θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες και σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού που έχουν δοξάσει τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και φυσικά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέσα από τις ομιλίες τους, θα βοηθήσουν τους αυριανούς πρωταθλητές, να καταλάβουν τις βλαβερές συνέπειες του ντόπινγκ στην υγεία και θα τους δείξουν τον «καθαρό» δρόμο προς την επιτυχία και την κορυφή.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, θα προσφέρουν πολύτιμη αρωγή στη μάχη για την καταπολέμηση του ντόπινγκ, λειτουργώντας ως πρότυπα για τα νέα παιδιά και παροτρύνοντάς τα, να μείνουν μακριά από αναβολικά και απαγορευμένες ουσίες.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ