Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων στην περιοχή της Παιανίας. Εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις ληστειών

Συνελήφθη χθες (10-1-2022) το πρωί στην Παιανία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων στην περιοχή της Παιανίας.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι πραγματοποιούσαν κλήσεις στα ταχυφαγεία και έδιναν διευθύνσεις για την παράδοση της παραγγελίας σε σημεία πρόσφορα για επίθεση.

Στο σημείο ανέμεναν τους διανομείς, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face και με την απειλή μαχαιριών και χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν τις εισπράξεις καθώς και τις παραγγελίες.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -325- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις ληστειών, σε βάρος αλλοδαπών διανομέων, στις περιοχές Παιανίας και Σπάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ