Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της δωροέκθεσης, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας.

Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς  κ. Σεραφείμ.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και στο έργο του Δήμου Πειραιά, υπογραμμίζοντας: «με τον Δήμο Πειραιώς και με όλους τους κοινωνικούς φορείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε ένα μεγάλο λιμάνι που έχει ανοιχτές αγκαλιές σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Στον Πειραιά είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό: στη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες. Όλοι μαζί καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες. Νιώθω χαρούμενος που η πόλη μας διαθέτει μια Μητρόπολη με έντονο κοινωνικό έργο και έναν δραστήριο Μητροπολίτη με μεγάλη προσφορά στην πειραϊκή κοινωνία. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Μητρόπολη Πειραιά για τη δωροέκθεση  και για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει με αίσθημα αλληλεγγύης να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, κάτι που πιστεύω πως αποτελεί υποχρέωση, αλλά  και ηθικό μας καθήκον».

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά οι Αντιδήμαρχοι κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και κ. Δημήτρης Καρύδης.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!