Δήμος Θεσσαλονίκης – Απομακρύνονται 250 εγκαταλειμμένα δίκυκλα. Απελευθερώνεται ο δημόσιος χώρος

Στην απομάκρυνση δικύκλων που έχουν εγκαταλειφθεί σε δρόμους, πεζοδρόμια, ακόμη και πάνω σε διαβάσεις, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των πεζών αλλά και αποτελώντας συχνά ρυπογόνες εστίες, προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα από την περιοχή της πρώτης δημοτικής κοινότητας, ενώ αντίστοιχες δράσεις θα οργανωθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη, μέχρι το τέλος του μήνα έχει προγραμματιστεί να απομακρυνθούν περίπου 250 εγκαταλειμμένα δίκυκλα.

Αρχή από το κέντρο της πόλης
Με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης απομάκρυναν σήμερα τα πρώτα δεκαπέντε δίκυκλα από διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, όπως από τις οδούς Ιουστινιανού, Αγνώστου Στρατιώτου, Καραολή και Δημητρίου, Διοικητηρίου, Εθνικής Αμύνης, Μανουσογιαννάκη, Φιλικής Εταιρείας, Διαλέττη, κ.ά. 
“Προχωρούμε στην απομάκρυνση δικύκλων τα οποία εντοπίστηκαν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου να είναι σταθμευμένα επί μακρόν χωρίς πινακίδες. Με την απομάκρυνση των δικύκλων αυτών απελευθερώνουμε τον δημόσιο χώρο”, τόνισε ο κ. Ζεϊμπέκης. 
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!