Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών συνάντησαν οι Δήμαρχοι Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης –Πεύκης

Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας και Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, όπου συνάντησαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν η διαδημοτική συνεργασία σε θέματα πολεοδομίας, η δυνατότητα προσλήψεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και η αξιοποίηση των Προγραμμάτων «Αντώνης Τρίτσης» και ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και να συζητήσουμε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, μαζί με τους συναδέλφους Δημάρχους Νίκο Μπάμπαλο και Στράτο Σαραούδα, με τους οποίους έχουμε πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Πέτσας άκουσε τα ζητήματα που μας απασχολούν και μας ενημέρωσε για τις πολιτικές που σχεδιάζονται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Κοινός στόχος όλων μας είναι να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία Κυβέρνησης και Δήμων».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ