Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη δράση «Τρίποντα στα Σχολεία» στην Άνω Ηλιούπολη του Δήμου Παύλου Μελά

Στη δράση «Τρίποντα στα Σχολεία», που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Λάζαρος Παπαδόπουλος» στην Άνω Ηλιούπολη του Δήμου Παύλου Μελά, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) και αφορά σε μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, ενώ παράλληλα υλοποιείται και το πρόγραμμα «Her World Her Rules», σε συνεργασία της FIBA με την ΕΟΚ.

Στόχος των δράσεων είναι να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό. Συμμετείχαν ομοσπονδιακοί προπονητές και διεθνείς αθλητές, οι οποίοι φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας«ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε την προσπάθεια της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ, αλλά και όσων εμπλέκονται στις δράσεις αυτές για να φέρουμε τον αθλητισμό πιο κοντά στα παιδιά μας. Ο αθλητισμός είναι ζωή και το μπάσκετ αγαπημένο άθλημα στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις και συγκινήσεις. Είναι ανεκτίμητης αξίας τέτοιου είδους δράσεις, τις οποίες στηρίζει τόσο η Περιφέρεια, όσο και οι Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Στρέφοντας τα παιδιά στον αθλητισμό δημιουργούμε μια καλύτερη κοινωνία, μια κοινωνία με μέλλον και προοπτική, μακριά από τους κινδύνους του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, διότι είναι πολύτιμα για την κοινωνία συνολικά, για την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής».

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!