ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ INFLUENCER ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ STREET FOOD SPOT ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Lagom Pasta”, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ MAD CLIP!


Στο νέο στέκι της Προξένου Κορομηλά το “Lagom Pasta”,  συναντήθηκαν οι #pastalovers Ιωάννα Λίλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άννα και Έλενα Αμανατίδου κ.α. για να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστικά cocktails!

Ένα urban pasta project, που είχε οραματιστεί ο αδικοχαμένος Πίτερ (κατά κόσμον Mad Clip), εμπνευσμένος από την Αμερικάνικη κουλτούρα και την πεντανόστιμη Ιταλική κουζίνα. 
Με όραμα μία μοναδική γευστική εμπειρία και ένα περιβάλλον ενορχηστρωμένο από τις αγαπημένες του μελωδίες, ο Mad Clip είχε κάνει την υπόσχεσή του πράξη, με το Lagom να πλημυρίζει με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας.

Πλέον το “Lagom Pasta” βρίσκεται και στη συμπρωτεύουσα, μετά από τη Γλυφάδα και το Περιστέρι έτοιμο να προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις συνεχίζοντας το όνειρο του Πίτερ, για  καλή ζωή και καλό φαγητό.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ