Δήμος Ιωαννιτών: Σύμβαση για κυκλικούς κόμβους σε Σταυράκι και Νεοχωρόπουλο

Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνει η κατασκευή δύο νέων κόμβων στο Δήμο Ιωαννιτών. Πρόκειται για τους κόμβους στο Σταυράκι και το Νεοχωρόπουλο για τους οποίους υπογράφηκε σύμβαση με τον ανάδοχο.

Το έργο έχει συνολικό προυπολογισμό 560 χιλιάδων ευρώ και οι πιστώσεις προέρχονται από ίδιους πόρους και το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου θα κατασκευαστούν δύο ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι στις εισόδους Νεοχωρόπουλου και Σταυρακίου με σκοπό την όσο το δυνατό πιο ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων.

Συγκεκριμένα στην κοινότητα Νεοχωρόπουλου ο κυκλικός κόμβος πρόκειται να κατασκευασθεί στην διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου, Αγίου Σπυρίδωνα και Βλαχόστρατας και περιλαμβάνει: κυκλικό τύπο δακτύλιου κόμβου, κλάδο προς την οδό Πανεπιστημίου με κατεύθυνση προς την πίσω πλευρά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κλάδο προς την οδό Αγίου Σπυρίδωνα με κατεύθυνση το κέντρο της Κοινότητας Νεοχωρόπουλου, κλάδο προς την Βλαχόστρατα και κλάδο προς την Περιφερειακή οδό της πόλης.

Στην κοινότητα Σταυρακίου ο κυκλικός κόμβος πρόκειται να κατασκευασθεί στην διασταύρωση των οδών Αδαμάντιου Κασιούμη και Αγίου Κωνσταντίνου και περιλαμβάνει: κυκλικό δακτύλιο κόμβου, κλάδο προς την οδό Αδαμ. Κασιούμη με κατεύθυνση προς την κοινότητα Μαρμάρων, κλάδο προς την οδό Αδαμ. Κασιούμη με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα, κλάδο προς την οδό Αγίου Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Κοινότητας Σταυρακίου.

«Πρόκειται για μία παρέμβαση που βελτιώνει τις οδικές υποδομές και ενισχύει την ασφάλεια στις μετακινήσεις. Μετά την υπογραφή της σύμβασης σκοπός είναι η ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Οι δύο κόμβοι ήταν αίτημα των τοπικών κοινωνιών και το γεγονός ότι υπογράψαμε την σύμβαση με τον ανάδοχο μας ικανοποιεί όλους» ανέφερε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!