Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο

Τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, με τον οποίο είχε εκτενή συνομιλία.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, εστιάζοντας σε θέματα ανθρωπιστικού και εθελοντικού ενδιαφέροντος, κοινωνικής συνοχής, αλληλεγγύης και αλτρουισμού, στο πλαίσιο του καθημερινού αγώνα που δίνει ο Δήμος Π. Φαλήρου αλλά και ο Ε.Ε.Σ. για να ενισχύσουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ενημέρωσε εκτενώς τον Δήμαρχο για τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός, δίνοντας έμφαση σε αυτές που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως άστεγοι, ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, χρόνιοι πάσχοντες και άνεργοι. Παράλληλα, σχεδιάστηκαν νέες κοινές δράσεις, στοχεύοντας σε μία πιο στενή συνεργασία προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της πόλης. Σημειώνεται ότι άμεση θα είναι η αποστολή τροφίμων μακράς διάρκειας, εκ μέρους του Ε.Ε.Σ, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαλήρου.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Φωστηρόπουλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τονίζοντας την διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του προς την Ελληνική κοινωνία.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!