Στο λιμάνι του Πειραιά 2 Αιγυπτιακά πολεμικά πλοία [videos]

2 πολεμικά πλοία της Αιγύπτου βρίσκονται απο το πρωί τον Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα  το Ελικοπτεροφόρο τύπου ΜISTRAL, ENS GAMAL ABDEL NASSER L1010 και η νέα αιγυπτιακή Φρεγάτα τύπου BERGAMINI,ENS BERNEES FFG 1003 μετα το πέρας της άσκησης

Τις αφίξεις των 2 πολεμικών μπορείτε να τις δείτε στα παρακάτω βιντεο.

ENS GAMAL ABDEL NASSER : https://www.youtube.com/watch?v=pigDAboGj0k

 ENS BERNEES : https://www.youtube.com/watch?v=mm9fxtmgD3c

Το ελικοπτεροφόρο μάλιστα είχε παραγγελθεί απο τη Ρωσία με το όνομα Vladivostok αλλα στην πορεία και ενώ είχε ηδη κάνει δοκιμαστικά η παραγγελία ακυρώθηκε και το πλοίο τελικά κατέληξε στο ναυτικό της Αιγήπτου. Η φρεγάτα είναι τύπου FREMM,τύπος που είχε ακουστεί πολλές φορές για το πολεμικό μας ναυτικό και μάλιστα η συγκεκριμένη κατασκευαζόταν  για το Ιταλικό Ναυτικό ως Emilio Bianchi αλλα τελικά τελείωσε για το Αιγυπτιακό.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,819FansLike
850FollowersFollow
172FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!