Μετά από άμεση επέμβαση των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στη λεωφόρο Κηφισού όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας διαρροής πετρελαίου από όχημα

Άμεσα εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, το πρόβλημα που προκλήθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισού, εξαιτίας διαρροής πετρελαίου από όχημα.

Συγκεκριμένα, στις 06:30 σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, διαρροή 130 λίτρων πετρελαίου και ακινητοποιημένο φορτηγό στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στον κόμβο της Λένορμαν. 

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο, τα οχήματα οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής, τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου της διεύθυνσης μητροπολιτικών υποδομών της Περιφέρειας Αττικής και η Ελληνική Αστυνομία. Ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία από την Αστυνομία και τα συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε μία μόλις ώρα, οπότε ξαναδόθηκε ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και συνεχάρη τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την συντονισμένη και αποτελεσματική διαχείριση του επικίνδυνου συμβάντος διαρροής πετρελαίου, σήμερα τα ξημερώματα στον Κηφισό. «Ο μηχανισμός άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας, ο οποίος παρεμβαίνει σε προβλήματα που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο 365 μέρες το χρόνο. Προτεραιότητά μας η αποτελεσματική ασφάλεια των πολιτών», ανέφερε.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!