Με εντατικούς ρυθμούς και σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων σε όλη την Αττική από τα συνεργεία της Περιφέρειας

Γ. Πατούλης: « Χωρίς καθυστερήσεις εντείνουμε τις παρεμβάσεις μας και επεμβαίνουμε όπου υπάρχει πρόβλημα, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τους πλημμυρικούς κινδύνους-Προτεραιότητά μας, η ασφάλεια των πολιτών»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε καθημερινή βάση, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, κατόπιν και σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα έχουν ολοκληρωθεί οι εξής εργασίες:

ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

1. Καθαρισμός του ρέματος Προφήτη Δανιήλ από τη Λεωφόρο Ειρήνης έως την οδό Αγίου Πολυκάρπου των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Αθηναίων

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

1. Καθαρισμός του ρέματος Πικροδάφνης από την οδό Πόρου έως την Λεωφόρο Θηβών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

2. Καθαρισμός του ρέματος Παράρεμα Εσχατιάς από την οδό Σωκράτους έως την οδό Αττάλου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού 

3. Καθαρισμός του ρέματος Πάνθεον του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

4. Καθαρισμός του ρέματος από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αγίας Μαρίνας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

5. Καθαρισμός του ρέματος Τσαλαβούτα από την οδό Κροντήρη έως την οδό Ευρίπου του Δήμου Περιστερίου

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

1. Καθαρισμός και απομάκρυνση 3 δέντρων του ρέματος Ποδονίφτης από την οδό Ραιδεστού έως την οδό Χαλκίδος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

  1. Καθαρισμός του ρέματος Λεύκης από την Λεωφόρο Θησέως έως το Αρσάκειο του Δήμου Κηφισιάς

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Το διάστημα 11 έως 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού σε τμήματα ρεμάτων των Δήμων Αχαρνών, Διονύσου, Ωρωπού, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος και Παλλήνης ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:

  • ΡΕΜΑ ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ (ΟΔΟΣ ΙΩΝΙΑΣ)

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ:

  • ΡΕΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΟΔΟΣ ΘΕΤΙΔΟΣ)

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ:

  • ΡΕΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΦΙΔΝΩΝ
  • ΡΕΜΑ ΑΣΩΠΟΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΟΛΩΜΑ)
  • ΡΕΜΑ ΡΕΒΥΘΙΑΣ (ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ)

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ:

  • ΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΕΚΒΟΛΗ)

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ:

  • ΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ  (ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΕΤΡΕΖΑ)

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:

  • ΡΕΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΤΙ)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των απαιτούμενων έργων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, επενδύουμε στην πρόληψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών και την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη θωράκιση της Αττικής μας».

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!