Στ. Καλαφάτης: “Η Ελλάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της”

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη μετά τη Δοξολογία για την Εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την Επέτειο Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Στη δοξολογία για την γιορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την Επέτειο Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:  

“Η 26η Οκτωβρίου συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη  Χριστιανοσύνη, την ελευθερία με την πίστη. Τιμούμε τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό. Τιμούμε τον ελληνικό Στρατό και εργαζόμαστε για την ενίσχυσή του.

Σε όσους ανόητα εκτοξεύουν απειλές, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας. Δεν μας πτοούν οι απειλές, δεν μας λυγίζουν οι εκβιασμοί, δεν μας τρομάζουν οι κραυγές. Η Ελλάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για την προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη,  Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους”.

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε παραστεί στην επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας στο μνημείο Λευκού Πύργου, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.​

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!