Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της φτώχειας στον Δήμο Παύλου Μελά με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και ενημέρωση

Τρίτη, 26Οκτωβρίου2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Παύλου Μελά, η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και τις δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Η δράση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, κάθε ηλικίας, σχετικά με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και παράλληλα την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των παραπάνω δομών.

Με κεντρικό μήνυμα “ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ” και λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του σχολείου στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των παραπάνω ανθρωπιστικών αξιών, ενημερώθηκαν οι σχολικές μονάδες του Δήμου, με σκοπό τη συλλογή και την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, τμήμα της Β’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης, το 15μελές συμβούλιο του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης και αντιπροσωπεία μαθητών του 1ου Λυκείου Σταυρούπολης συμμετείχαν με την παρουσία τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να συνδράμουν ενεργά, γεμίζοντας τα καλάθια προσφοράς με τα είδη που συνέλλεξαν, αλλά και δημιουργώντας ζωγραφιές με ευχές οι οποίες διακόσμησαν το δέντρο της προσφοράς.

Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα, έγινε η παραλαβή ειδών που συγκεντρώθηκαν από το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Λύκειο Πολίχνης.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του ιού Covid 19.

Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!