Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον Διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και δέους, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κι ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, πραγματοποίησαν σήμερα (26/10) την επίσημη έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο, ανήμερα της εορτής του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.
Υπό τους παιανισμούς της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού ύψωσαν την ίδια σημαία που είχε τοποθετηθεί στον Λευκό Πύργο το 2012, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Η σημαία αυτή φυλάσσεται στο Πολεμικό Μουσείο και παραχωρήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη σημερινή επετειακή εκδήλωση.
Η έπαρση της σημαίας έγινε παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στραγηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ενώ στην τελετή παρέστη τιμητικό άγημα μαθητών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)
- Advertisement -

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,816FansLike
850FollowersFollow
164FollowersFollow
3,487SubscribersSubscribe
- Advertisement -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Follow us on Facebook!