120 Εξαιρετικοί Hosted Buyers συμμετέχουν στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021

Το 2021 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για το διεθνή  τουρισμό.

Όλες οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στο παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού κορύφωσαν την ζήτηση για τον Ελληνικό τουρισμό.

Στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo που θα πραγματοποιηθεί σε φυσική μορφή στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο 25-27 Νοεμβρίου συμμετέχουν 120 Διεθνείς Hosted Buyers από εξαιρετικά γραφεία, Tour Operators, Travel Agencies & εταιρείες MICE από 40 χώρες (Βαλκάνια, Ευρώπη, Βαλτικές χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία, Τουρκία, Μέση Ανατολή κ.α.) προσφέροντας στους Εκθέτες μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μαζί τους Β2Β meetings στην έκθεση με στόχο την αύξηση του πελατολογίου τους μέσα από πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάρα πολλοί Hosted Buyers έρχονται με συγκεκριμένες ζητήσεις για διάφορες περιοχές της Ελλάδας και για όλους τους κλάδους τουρισμού. Τα δε επίπεδα των προϋπολογισμών τους για συνεργασίες με Ελληνικά γραφεία και ξενοδοχεία είναι πάρα πολύ υψηλά και ενισχύουν την πεποίθηση των διοργανωτών για τη πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού εμπορικών συμφωνιών για όλους τους τομείς του τουρισμού μας.

Οι Εκθέτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία στα περίπτερά τους:  

  • Β2Β meetings με 120 Hosted Buyers από 40 χώρες, τους οποίους θα φιλοξενήσει η έκθεση καθώς και
  • Συναντήσεις με τους Επαγγελματίες Επισκέπτες της έκθεσης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η μεγάλη δε επιτυχία που είχε η Έκθεση το 2020, που λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε Online, οδήγησε τους διοργανωτές της Έκθεσης του 2021 σε μια καινοτομία. Οι Εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, εκτός από το φυσικό, και με Virtual περίπτερο.

AITE

Με το Virtual extra περίπτερο οι εκθέτες θα έχουν πραγματικά μεγάλες επιπλέον δυνατότητες και θα μπορέσουν:

  • Να πραγματοποιήσουν επικοινωνίες με χιλιάδες On Line επισκέπτες από το Εξωτερικό και την Ελλάδα μέσω teleconference από την πλατφόρμα της Έκθεσης.
  • Να παρουσιάσουν On Line την εταιρεία και τα προϊόντα τους καθώς και τους Τουριστικούς προορισμούς της περιοχής τους με τους Αρχαιολογικούς και Πολιτιστικούς θησαυρούς τους.

Στην Έκθεση θα διοργανωθεί παράλληλα και το Συνέδριο «Η Αρχαιολογική και Πολιτισμική κληρονομιά μας πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού».

Κορυφαίοι Ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Συνεδρίου και θα παρουσιάσουν μια πληθώρα από πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Ομιλητές θα είναι Εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων Τουρισμού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιχειρήσεων

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Χορηγός της Έκθεσης, με τους Chefs και τους σπουδαστές του, θα προβάλλει την Ελληνική γαστρονομία και θα επιμεληθεί τα γεύματα των Hosted Buyers. Επίσης οι σπουδαστές του θα έχουν ενεργό ρόλο στην εξυπηρέτηση τόσο των Επισκεπτών όσο και των Εκθετών.

Η 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO θα πραγματοποιηθεί με την Αιγίδα του Υπ. Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΤΕ και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και με την στήριξη του ΕΟΤ.

Χορηγοί της Έκθεσης είναι οι εταιρείες: GREECE INSIDERS.TRAVEL, ATHENS WALKING TOURS, MAZI.TRAVEL, DOMOTEL KASTRI, RADISSON BLU PARK HOTEL, CAPITAL H, UNIQUE TRANSFERS & TOURS, TRUE VOYAGERS, KLEESTO & ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας: Tornos News
Χορηγοί Επικοινωνίας: GTP, TRAVEL DAILY NEWS, MICE & TOURISM AROUND THE WORLD, SYNEDRIO, MEDICAL CONGRESS, HOTEL DEISIGN MAGAZINE, IMPRESSIVE WORLD, SKYWALKER, STENTORAS, AUTO TRITI, TOURING & MARITIME.

Η Είσοδος στην Έκθεση για τους επισκέπτες είναι δωρεάν με Ηλεκτρονική προεγγραφή και επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης (GREEN PASS).

*Οι προϋποθέσεις Εισόδου Επισκεπτών ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τα Πρωτόκολλα Προστασίας Υγείας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ