“Δώσε” …του Δημήτρη Νομικού

Δώσε χώρο από το χώρο σου! Όσο και αν έχεις κατακτήσει, στην καλύτερη περίπτωση κάποιος διάδοχος θα τον ευχαριστηθεί. Τα ανθρώπινα συμβόλαια δεν σε εξασφαλίζουν από τους φυσικούς νόμους και αυτοί είναι ότι τα της γης στη γη ανήκουν.
Δώσε χρόνο από το χρόνο σου. Κανένας δεν είναι τόσο πολύ πολυάσχολος που να μην προλαβαίνει με τους γύρω του να μοιραστεί από το χρόνο του. Και αν όντως δεν προλαβαίνει σήμερα, μονάχος κάποια στιγμή θα βρεθεί όταν και αυτός την ανάγκη του χρόνου των άλλων θα έχει.
Δώσε σκέψη από τις σκέψεις σου. Οι άνθρωποι χρειάζονται ερεθίσματα για να προχωρήσουν. Η έμπνευση είναι αποτέλεσμα των πολλών ακουσμάτων. Γίνε το πολύτιμο άκουσμα για κάποιον που αύριο μπορεί να διαπρέψει!
Δώσε καρδιά από την καρδιά σου. Να κουμπώνεσαι πρέπει στο κρύο για να το κρατάς απέξω. Αν ρισκάρεις το να κρυολογήσεις, δεν αξίζει το να ρισκάρεις να αισθανθείς; Δεν είναι όλοι όσοι θα συναντήσεις μικρόβια!
Δώσε χώρο, χρόνο, σκέψη και καρδιά στην αγάπη που νοιώθεις. Αν δεν ολοκληρώσεις το δικό σου συναίσθημα, αν δεν το αισθανθείς μέχρι και το τελευταίο σου κύτταρο αποβάλλοντας οποιοδήποτε άλλο, τι πιστεύεις ότι εκφράζεις και δίνεις όταν θεωρείς ότι το κοινωνείς;

Δημήτρης Νομικός

Σεμινάρια Διαλογισμού Ζεν
Συντονιστής Ομάδων Αυτογνωσίας
Συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης

Instagram: nomikos.dimitris

Tweeter: diminomikos

Site: dimitris-nomikos.com

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

>
Facebook