Έναρξη σχολικής χρονιάς – Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσο Κωνσταντινίδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σωτήρη Κοσκολέτο και τον πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρη Βεντήρη, βρέθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στο Λύκειο της Νέας Χαλκηδόνας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές, με εκπαιδευτικούς και γονείς

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσο Κωνσταντινίδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σωτήρη Κοσκολέτο και τον πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρη Βεντήρη, βρέθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στο Λύκειο της Νέας Χαλκηδόνας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές, με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Τα παιδιά αναγκάστηκαν για σημαντικό διάστημα να μείνουν μακριά από τα σχολεία και τη δια ζώσης διδασκαλία, με ότι αυτό συνεπάγεται για αυτή καθεαυτή την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και την ψυχολογία των μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ευελπιστώ φέτος οι συνθήκες να είναι διαφορετικές για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ως Δήμος δεν θα σταματήσουμε να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στα σχολεία μας, προσπαθώντας να επιλύουμε τα προβλήματα που οι διευθυντές μας επισημαίνουν.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και φυσικά υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας“.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ