Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενισχύει τους πυρόπληκτους μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για την έμπρακτη στήριξή του στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, αποφάσισε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στο λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το σκοπό αυτό. Ο Ε.Ε.Σ. δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την ανακούφιση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξη του Ι.Σ.Θ. στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας.»

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ