Όλγα Κεφαλογιάννη@olgakef: Η επιστροφή στην κόλαση της απάνθρωπης καταπίεσης για εκατομμύρια Αφγανές γυναίκες, σημαίνει μια συμβολική επιστροφή στον σκοταδισμό για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στο #Αφγανιστάν μας αφορά όλες και όλους

Αναστήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη σε Facebook & Twitter

https://facebook.com/olga.kefalogianni/posts/387242382760310…#Afghanistan

Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni 

Στον 21ο αιώνα, μετά από τις παγκόσμιες και πρωτόγνωρες οικονομικές, ανθρωπιστικές και υγειονομικές κρίσεις, αυτές τις ημέρες στο Αφγανιστάν η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός σκοτώνουν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον αυτής της χώρας. Η επιστροφή στην κόλαση της απάνθρωπης καταπίεσης για εκατομμύρια Αφγανές γυναίκες, σημαίνει μια συμβολική επιστροφή στον σκοταδισμό για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Αφγανιστάν μας αφορά όλες και όλους. Όπως όλες και όλους μας αφορούν οι συνέπειες της κοινωνικής οπισθοδρόμησης και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε γωνία της γης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αμηχανία απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις. Η παγκόσμια κοινότητα και η διεθνής διπλωματία οφείλουν να λάβουν άμεσες και δραστικές πρωτοβουλίες για την εξεύρεση λύσης που θα υπερασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την έμφυλη ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

https://www.facebook.com/olga.kefalogianni/posts/387242382760310

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ