Συνάντηση του Σπύρου Καπράλου με την Αννα Κορακάκη και τη Μαρία Σάκκαρη

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, κατά την επίσκεψη του στο Ολυμπιακό Χωριό, στην πρώτη έξοδο από το ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας, συνάντησε και την Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη με τον πατέρα της Τάσο.

Ο κ. Καπράλος μίλησε με την Αννα για την προπόνηση της, αλλά και για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο με την Ολυμπιονίκη να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι εξαιρετικά και να ευχαριστεί ξανά την ΕΟΕ για την τιμή να είναι Σημαιοφόρος μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε και με την Μαρία Σάκκαρη και ενημερώθηκε για την κλήρωση της στο Ολυμπιακό τουρνουά με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα μέλη της κολυμβητικής ομάδας που συνάντησε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ