Oλοι οι Έλληνες αθλητές στην Τελετή Έναρξης

Σύμφωνα με απόφαση των διοργανωτών, η Τελετή Έναρξης που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 14:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνει κανονικά τουλάχιστον όσον αφορά την παρέλαση των χωρών, παρά τα μέτρα ασφάλειας για τον Covid 19.

Ολοι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν το δικαίωμα να παρελάσουν, ενώ θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνοδών και των προπονητών, καθώς μόνο έξι άτομα θα μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σημαιοφόροι θα είναι στην Τελετή Έναρξης, οι Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας που θα κρατούν μία σημαία.
Η Ελλάδα φυσικά, θα μπει πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ακολουθήσει η ομάδα των προσφύγων.
Τελευταία θα μπει η διοργανώτρια χώρα Ιαπωνία, ενώ πριν από αυτή, θα παρελάσουν η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ως διοργανώτριες των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ