Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου “ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ” στο #15 στο IFPI Official Airplay Chart σε μόλις 4 μερες από την κυκλοφορία του!

 Πάνος Κιάμος

«Υπερβολές»

Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης

Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει για τις «Υπερβολές» που λέγονται στον έρωτα στο νέο τραγούδι του δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο Πάνος Κιάμος, ο πηγαίος λαϊκός ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σπουδαίο τραγουδοποιό Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο νέο single με τίτλο «Υπερβολές» που σε μόλις 4 μερες από την κυκλοφορία του βρίσκεται ήδη στο #15 στο IFPI Official Airplay Chart.

Το ξεχωριστό αυτό τραγούδι συνθετικά υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και απογειώνεται με τον ειλικρινή στίχο της Σάννυ Μπαλτζή που μιλάει για τις «Υπερβολές» που λέγονται πάνω στον έρωτα, για να ξεχαστούν όταν περάσει το πάθος.

Το νέο single του Πάνου Κιάμου «Υπερβολές» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ