Harry Theoharis: Η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή ότι ο θαλάσσιος και παράκτιος τουρισμός είναι ένα είδος τουρισμού που θέλουμε στρατηγικά να αναπτύξουμε. Ξέρουμε ότι το Ιόνιο Πέλαγος είναι ένα πεδίο προνομιακό για αυτού του είδους τον τουρισμό. Και ιδιαίτερα η Κέρκυρα.

Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κέρκυρας συνεργαστήκαμε για να αναπτύξουμε μία-μία τις περιοχές, τα σημεία στα οποία οι μαρίνες θα μπορέσουν να δώσουν προστιθέμενη αξία στον παράκτιο τουρισμό της Κέρκυρας. Χαίρομαι που το καταφέραμε αυτό. Καταφέραμε έναν άθλο, μέσα σε δύο χρόνια να λύσουμε προβλήματα 17 ετών ή ίσως και παραπάνω. Είμαι σίγουρος πως αυτή η προσπάθεια, σε συνδυασμό και με άλλες μαρίνες που σχεδιάζονται, θα βοηθήσουν πάρα πολύ τον τουρισμό της Κέρκυρας. Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ