ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥ

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την Κυβερνητική προπαγάνδα και επαναφέρουν τον  κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του, στην σκληρή πραγματικότητα.

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού δεν προχωρεί ικανοποιητικά. Ακόμη και σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν υπερβαίνουν το 40%.

Απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως επανειλημμένα έχουμε προτείνει, με εκστρατεία ενημέρωσης, κινητές μονάδες  και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς .

Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ώρα να την αναλάβει αντί να την μεταθέτει αλλού.

Αντί να διχάζει και να απειλεί, οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην συνεννόηση και τη δημιουργία κοινού μετώπου κατά της πανδημίας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ